مرکز آموزش تهران هاست

حرفه ای تر شوید

گاهی اتفاق می افتد که مجبور شوید تغییر رمز جوملا از طریق دیتابیس انجام شود (مهمترین دلیل فراموشی کلمه ی عبور و عدم دریافت رمز جدید از طریق ایمیل می باشد) ولی این کار به سادگی نیست و باید طبق دستورالعمل خاص خود انجام گردد که ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه از طریق دیتابیس (پی اچ پی مای ادمین) رمز جوملا خود را تغییر دهید. البته این آموزش برای ورژن 3 جوملا که جدیدترین ورژن این سیستم مدیریت محتوای محبوب و معروف است تدوین شده است ولی برای نسخه ی 2.5 نیز کاربرد دارد.

نحوه تغییر رمز جوملا از طریق دیتابیس

برای تغییر رمز جوملا از طریق دیتابیس از بخش پی اچ پی ما ادمین (phpMyAdmin) که در پنل هاست شما وجود دارد برو روی جدول (table) با نام _users کلیک کنید. توجه داشته باشید از آنجا که تعداد جدولهای بانک اطلاعاتی مربوط به جوملا زیاد است ممکن است این فهرست در دو صفحه لیست شده باشد و جدول یا تیبل مورد نظر ما در انتهای این لیست یعنی صفحه ی دوم قرار گرفته باشد.
از لیست نام کاربری مورد نظر که قصد تغییر رمز آنرا دارید (اغلب admin) را انتخاب کرده و در ستون password روی فیلد مربوط به پسورد کاربر مورد نظر دوبار کلیک کنید تا بتوانید آنرا ویرایش نمایید. در این بخش از آنجا که رمزها به صورت MD5 هستند شما هم باید یک رمز با همین فرمت وارد کنید.
کد قبلی را حذف و برای مثلا کد زیرا را که شکل کد شده ی عبارت tehranhost می باشد را وارد کنید:

eeeac43744d9b1c2f15e524b8e322a8f

یا

$2y$10$jm4b/3GlwyeTnvZju.3CA.7daVd1R6mraHXb.u9lbe1VYY1vmDvRG

تغییر رمز جوملا از طریق دیتالایف اگر این کد را وارد کنید رمز شما tehranhost خواهد بود و با استفاده از این رمز قادر هستید به حساب نام کاربری مورد نظر در جوملا وارد شوید و به همین سادگی قادر به تغییر رمز جوملا از طریق دیتابیس خواهید بود.

5 دیدگاه

  1. کامیار

    من با این روش امتحان کردم نشد.
    بعد از کلی جستجو از سایت **** فهمیدم که باید edit را بزنم و در جداول باز شده یوزر و پس ورد را همونطور که می خوام بنویسم. و سپس در کنار پسورد از زبانه تعریف شده md5 را انتخاب کنم.
    ریست پسورد به راحتی انجام شد بدون کپی کردن کد md5.
    یه جای کار این آموزش ایراد دارد. لطفا اصلاح کنید تا وقت بقیه تلف نشود. توقع بیشتری از تهران هاست داریم.

    • محمد جواد مافی

      شاید دقیقا متوجه منظور شما نشدم، سایتی که معرفی فرموده بودید نیز آموزشی شبیه به همین آموزش قرار و فقط نحوه ی ویرایش را به شکل دیگری توضیح داده بود که این ممکن است به دلیل قدیمی بودن ورژن مای اس کیو ال بوده باشد که نتوانسته اید با کلیک بر روی بخش مربوط به پسورد آنرا ویرایش کنید اما در این گونه موارد گزینه edit می تواند مشکل را رفع کند.

  2. ali

    دمت گرم کامیارراهت عالی بود

  3. ناصر حیدری

    ممنون کارم با این آموزش راه افتاد

  4. jmerc

    کاميارخدا خیر فراوانت دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.