مرکز آموزش تهران هاست

حرفه ای تر شوید

Dreamweaver چیست؟

Dreamweaver چیست؟

انتشار فرانت پیج باعث تکامل What You See Is What You Get) WYSIWYG)  شد  که این نرم افزار مورد استفاده برای ایجاد صفحات وب و وب سایت ها است . نام اصلی Macromedia Dreamweaver که در سال 1997 ساخته شد و در سال 2005 توسط شرکت adobe  خریداری شد. شرکت ادوبی توانست در این چند سال این نرم افزار را به یکی از نرم افزارهای محبوب در زمینه طراحی صفحات وبسایتها تبدیل کند و همتراز و رقیب نرم افزار frontpage نیز می باشد که توسط شرکت مایکروسافت ایجاد شده است.

این نرم افزار محبوب در زمینه ساخت صفحات وب قادر به ایجاد صفحات asp.net , php , html-5, scriptlet خواهید بود همچنین این نرم افزار از زبانهای اسکریپت نویسی client side مانند java script , css و زبانهای دیگر پشتیبانی می کند. در این نرم افزار می توانید به راحتی بجز زبان انگلیسی از زبان فارسی در نرمافزار استفاده نمایید و صفحات خود را برپایه utf-8 ایجاد نمایید.

هنگامی که برنامه Macromedia Dreamweaver در ابتدا منتشر شد، بیش از 60000 بار از این محصول فقط در چند هفته اول خریداری شد. همچنین می توان این نرم افزار را یکی از سیستم عامل ها برای ایجاد صفحات وب نامید و با استفاده از یک ویرایشگر کد inbuilt این امکان را به شما می دهد تا با چندین زبان برنامه نویسی دیگر جهت آسان تر شدن کدها استفاده نمایید و می توانید به راحتی با پایگاه های داده مانند MySQL وPostgreSQL در ارتباط باشید همچنین قادر برای سفارشی ساختن قسمتهای مختلفی از این نرم افزار هستید.

 ایجاد نرم افزار وب سایت با Dreamweaver

برنامه های کاربردی مبتنی بر وب می تواند به راحتی توسط Dreamweaver ایجاد و یا ویرایش شوند. این ویرایشگر کد قادر است با محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب HTML، CSS، PHP ، ASP، ColdFusion، جاوا اسکریپت، اکشن اسکریپت، و از VBScript، و غیره می توانید صفحات خود را ایجاد و آن را ذخیره نمایید و می توانید در هنگام استفاده از کدها از الگو ها و مثال های آن استفاده نمایید این نرم افزار برای  برنامه نویسان حرفه ای و یا مدیران سایتهایی که تازه شروع به ایجاد سایت خود شده اند قابل استفاده است و براحتی و با داشتن تنها دانش htmlنیز می توانند صفحات سایت خود را برپایه استاتیک و یا دینامیک ایجاد کنند و پس از ایجاد صفحات خود می توانید با استفاده از گزینه FTP  در نرم افزار صفحات ایجاد شده خود را به هاست منتقل کنید و از تجربه داشتن یک سایت لذت ببرید.

1 دیدگاه

  1. سید احمد

    اصلاح میکنم:
    سلام
    خیلی کاربردی و مفید بود. به سهم خودم متشکرم
    موفق باشید. یا علی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.