مرکز آموزش تهران هاست

حرفه ای تر شوید

خطای “بروزرسانی دیگری در حال پیش‌روی است” یکی از خطاهای شایع وردپرس در هنگام بروزرسانی وردپرس می باشد.

این خطا معمولا زمانی رخ می دهد که شما یک بروز رسانی جدید را در وردپرس آغاز کنید در حالی که هنوز بروزرسانی قبلی به اتمام نرسیده باشد.

معمولا وردپرس هنگام انجام یک بروز رسانی اجازه ی هرگونه بروز رسانی جدید را مسدود می کند و پس از اینکه بروزرسانی به اتمام رسید اجازه ی بروزرسانی های جدید را می دهد.

اما گاهی بروزرسانی قبلی با نوعی شکست مواجه می شود و تنظیماتی که باعث جلوگیری از بروزرسانی جدید می شود به صورت خودکار توسط وردپرس حذف نمی شود که در این صورت علاوه بر بروز نشدن مورد قبل اجازه ی اجرای مجدد بروز رسانی جدید هم وجود نخواهد داشت.

بنابراین اگر پس از حدود 15 الی 30 دقیقه پیغام مذکور از بین نرفت یعنی وردپرس شما دچار مشکل شده است.

در مورد فوق باید تنظیمی که سبب قفل شدن بروزرسانی در وردپرس می شود حذف گردد.

یک راه رفع این مشکل این است که به تنظیمات دیتابیس خود مراجه نموده و ردیف core_updater.lock در options دیتابیس وردپرس خود را حذف کنید اما راه حل ساده تری هم وجود دارد که در ادامه درج می شود.

در مخزن افزونه های وردپرس یک افزونه به نام Fix Another Update In Progress وجود دارد که به راحتی خطای “بروزرسانی دیگری در حال پیش‌روی است” را برای شما رفع خواهد کرد.

در قسمت نصب افزونه های وردپرس خود از مخزن وردپرس عبارت “Fix Another Update In Progress” را جستجو کنید تا این افزونه را بیابید.

پس از نصب و فعال سازی افزونه از بخش تنظیمات به صفحه ی تنظیمات این افزونه مراجعه نمایید.

در صفحه ی جدید روی گزینه ی “Fix WordPress Update Lock” که یک دکمه ی آبی رنگ است کلیک نمایید.

این افزونه قفل آپدیت را از دیتابیس شما حذف خواهد نمود و پس از آن می توانید بروزرسانی های خود را انجام دهید.

توجه داشته باشید که همیشه بهتر است قبل از شروع بروزرسانی از اطلاعات خود بکآپ بگیرید.

امروزه صدها هزار وبسایت در سراسر دنیا با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی شده اند و همین موضوع باعث شده هکرها وقت بیشتری برای استفاده از ضعف های امنیتی که ممکن است بر روی سایت های وردپرسی وجود داشته باشد می گذارند تا به این ترتیب با حداقل انرژی بازار بزرگتری برای تست نفوذ داشته باشند زیرا وردپرس برای آنها یک بازار بزرگ محسوب می شود و همین امر افزایش امنیت وردپرس را برای مدیر مسئول یک وبسایت راه اندازی شده با وردپرس دو چندان می کند.

گاهی ممکن است به هر دلیلی رمز ورود به وردپرس خود را فراموش یا گم کرده باشید که ساده ترین راه برای بازیابی رمز وردپرس استفاده از گزینه ی مربوط به بازیابی رمز عبور در صفحه ی لاگین وردپرس می باشد.

بازیابی رمز وردپرس

پس از آپدیت وردپرس خود به نسخه 4.8 ممکن است در محیط پیشخوان و در بخش ارسال نوشته با خطای زیر مواجه شوید

Failed to load content css: /wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css

این خطا به دلیل عدم وجود یک فایل استایل شیت در افزونه ی “وردپرس فارسی” به وجود می آید که احتمالا در ورژن های بعدی افزونه رفع خواهد شد اما تا آن زمان می توانید این خطا را به روش زیر حذف نمایید:

گاهی اتفاق می افتد که به دلایلی همچون ناسازگاری قالب یا افزونه در وردپرس صفحه ی وردپرس سفید می شود و به صفحه ی مدیریت وردپرس نیز نمی توان وارد شد. در این گونه موارد ما به روشن کردن نمایش خطا در وردپرس نیاز داریم.

معمولا بعد از تغییر دامنه اصلی وردپرس، سایت و پنل مدیریت به درستی لود نمی شوند، برای حل این مشکل به این مطلب که آموزش تغییر دامنه اصلی وردپرس توسط phpMyAdmin می باشد توجه کنید.

اگر شما به هر دلیل نمی خواهید از نام کاربری پیش فرض برای وردپرس استفاده نمایید دو راه حل برای ایجاد و تغییر نام کاربری جدید وجود دارد یکی از بخش پنل مدیریت وردپرس (داشبورد) و دیگری از طریق بخش phpMyAdmin موجود در هاست .

تغییر نام کاربری وردپرس

تغییر نام کاربری وردپرس

  • ما توصیه می کنیم قبل از تغییر نام کاربری وردپرس خود حتما یک نسخه پشتیبان (بکاپ) از وردپرس و پایگاه داده خود بگیرید.

اغلب کسانی که سایت خود را با استفاده از سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس یا سایر سیستم های مدیریت محتوا راه اندازی می کنند تمایل دارند صفحه ی نخست آنها ثابت باشد به این معنی که یک متن ثابت در هنگام ورود به سایت نمایش داده شود زیرا به این ترتیب سایت از حالت وبلاگی خارج می شود و بیشتر شکل وب سایت به خود می گیرد.

هنگامی که در سیستم دبلیو اچ ام سی اس (whmcs) کاربری بخواهد ثبت نام کند در یک مرحله می بایست مشخصات خود از جمله کشور را وارد نماید. اما گاهی ممکن است شما بخواهید تنها کشورهای مورد نظر شما امکان ثبت نام در سایت را داشته باشند یعنی مثلا معمولا هاستینگ های ایرانی اغلب تنها به کاربران ایرانی سرویس ارائه می نمایند و بنابراین مایلند تنها انتخاب کاربر برای ثبت نام کشور جمهوری اسلامی ایران باشد.

گاهی اتفاق می افتد که مجبور شوید تغییر رمز جوملا از طریق دیتابیس انجام شود (مهمترین دلیل فراموشی کلمه ی عبور و عدم دریافت رمز جدید از طریق ایمیل می باشد) ولی این کار به سادگی نیست و باید طبق دستورالعمل خاص خود انجام گردد که ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه از طریق دیتابیس (پی اچ پی مای ادمین) رمز جوملا خود را تغییر دهید. البته این آموزش برای ورژن 3 جوملا که جدیدترین ورژن این سیستم مدیریت محتوای محبوب و معروف است تدوین شده است ولی برای نسخه ی 2.5 نیز کاربرد دارد.